zaterdag 13 april 2024

Boutersem - Geetbets

Wat is er zaliger dan fietsen tussen de peren- en appelbloesems in Haspengouw, met de Radio1 Classics Top 1000 tussen de oren. 
Gisteren vertrokken we op de middag om de files rond Brussel te vermijden. Vreemd genoeg stuurde Google Maps ons recht door Brussel met zijn vele tunnels. Toen we terug de snelweg richting Leuven opreden, passeerden we een Poolse vrachtwagen die we net voor Brussel voorbij gereden waren, we hadden dus geen tijd gewonnen, maar ook niet verloren. 
Exact drie jaar en één dag geleden stonden we ook met Oes Nest op de parking nabij het gemeentehuis van Boutersem. Toen beheerste corona nog de actualiteit, gisteren genoten we van een mooie wandeling, met als enige domper het lawaai van de autosnelweg. 's Avonds werd The Voice bekeken en beluisterd via de tablet. 
De fietstocht die Sabrina voor vandaag had gepland, bleek te ver van onze nieuwe camperplek in Geetbets te liggen, maar Komoot bracht redding met een tochtje van 43 km. In Sint-Truiden hielden we halt voor een terrasje. 
Morgen zakken we af naar Gentbrugge voor een reünie met familie. 

Vrijdag 
Fotoalbums:


Geen opmerkingen:

Een reactie posten