dinsdag 5 juli 2022

Lübeck

Onderweg van Ottersberg naar Lübeck werden we gedurende de 168 km muzikaal begeleid met het lijstje van Sabrina. Het was het aangenaamste gedurende deze rit.  
Vandaag werd alles gevuld wat kon gevuld worden.  Deze morgen onze watervoorraad bij het vertrek, want ik had bewust niet veel water meegenomen om gewicht te besparen.  Na 10 km vulde ik ook de dieseltank vol voor net geen 2 euro de liter.  In Travemünde vulden we onze portefeuille aan een bankautomaat met 100 euro, want gisteren werd onze kaart niet herkend in restaurant Zur Moorhexe dat niet zou misstaan staan in het TV-programma Groeten uit, want we voelden ons terug 7 jaar jong in het interieur van de jaren 60.
Ik had via Park4Night een gratis parking gevonden te midden de bossen.  Van daaruit fietsten we naar de strandpromenade van Travemünde op onze niet-gemotoriseerde fietsen.  Onze elektrische fietsen hebben we voor het gewicht thuis gelaten.  Het was er over de koppen lopen, gezellig druk.
Onderweg hadden we een kleine parking ontdekt bij een hondenweide, waar we wel vrij zicht hadden voor onze schotel.  Bij aankomst verlegden we nog snel, zodat we de laatste 20 km konden meepikken en de overwinning van Wout.  Tijdens de krokusvakantie verkenden we ook de streek van de grijze en witte neus, het was onderweg een aangenaam weerzien omdat we ook met onze fietsen over dezelfde wegen hadden gereden aan een derde van de snelheid van vandaag.
Morgen vertrekt onze boot om 10 u. maar we moeten ten laatste een uur vroeger ons aanbieden met Oes Nest.  
Zweden, here we come.  Ik ben ook bezig met het boek Made in Sweden om in de mood te zitten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten