zondag 14 november 2021

Verlengd weekend 11 november 2021


Woensdag:

Wandeling met Aagje en Ayco naar de eendjes in het park in de buurt. Ayco op de loopfiets, letterlijk te nemen, want ze zat zelden op het zadel.

Spaghetti in de Kastart   Gelukkig niet lang moeten aanschuiven, wat voor onze opvolgers wel het geval was.

Lichtfestival Gent


Donderdag:
Door het land van Stille waters 14 km

Aanpassing van de wandeling omdat slechts om het uur een veerboot ons over de Schelde kon varen. Het werd een wandeling langs de rechteroever met een La Trappe onder ons gat in het oud gemeentehuis van Weert.

Vrijdag:

De Gouden Duvelroute: 50 km

De fietsroute is geen vijf sterren waard die ze krijgt op Routeyou, want daarvoor fiets je teveel langs en door industrie die hier overal langs de waterwegen te vinden is.  Maar het was een aangenaam weerzien van locaties die we in 't verleden reeds aandeden.  

https://www.vlaanderen-fietsland.be/nl/routes/region/scheldeland/routedetail/348

https://www.routeyou.com/nl-be/route/view/8992714/recreatieve-fietsroute/de-gouden-duvelroute

We staan nu op een parking in afwachting om met de fiets naar het pop-up theater te fietsen dat we tijdens onze fietstocht reeds passeerden.  Voor ons geen parkeerkosten bovenop de toch wel dure tickets, want de fiets kan je er gratis kwijt in de fietsenstalling.  Hopelijk barricadeert me geen andere fiets zoals in de fietsenstalling van de Korenmarkt eergisterenavond.  

's Avonds: Pop-up studio 100: 40-45


Zaterdag:

Wellness: Thermen Londerzeel met Stefaan en Martine

We zien elkaar minder dan vroeger, maar als we bij elkaar zijn, dan voel je de meer dan veertig jaar lange vriendschap in alles.

Zondag:

Na de brunch bij ons gisterenmorgen, was het te doen bij Stefaan en Martine met iets meer plaats.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten