donderdag 18 februari 2021

Dessel

Antwerpen lag vast als start, maar de aflevering van Tom Waes over de provincie Antwerpen, vulde de rest van onze reisprogramma in: de Antwerpse Kempen.  
Deze morgen kozen we voor de Pasarwandeling Natuurlijk Beerse.  Sabrina had enkele wandelingen verzameld en deze week stond in 't Nieuwsblad de wandeltip Natuurdomein Eksterheide.  Bleek dat Natuurlijk Beerse dit natuurdomein verkent.  Beerse is vooral gekend van Janssens Pharmaceutica, nu Johnsons & Johnsons die ook een vaccin tegen Covid hebben ontwikkeld.  
Omdat Frank voor vandaag regen voorspelde, besloten we de gok toch te wagen en onze wandeling in de voormiddag aan te vatten.  Twaalf kilometer later begon het te spetteren exact op 't ogenblik dat we Oes Nest binnen stapten.  
Na een koffiepauze reden we door naar Dessel waar we momenteel langs het kanaal Bocholt - Herentals staan, om er morgen een fietsroute te starten.  De rest van onze dag wordt het gezellig niets doen.  Sabrina is bezig met haar dagelijks kruiswoordraadsel, ik lees nu verder in mijn e-boek Aan het einde van de wereld dat zich in Alaska afspeelt.


Als je de QR-code inscant, krijg je de wandeling te zien bij RouteYou;



Geen opmerkingen:

Een reactie posten