woensdag 27 juli 2022

Moers

Toch nog snel een blogje, want ik vergat dat we drie dagen onderweg zouden zijn, ik had het dagje boot vergeten mee te rekenen.  

We wilden voor het inschepen, nog een yoghurtje eten en een kopje koffie drinken, maar we moesten na het ophalen van onze tickets plots na 5 minuten doorrijden tot in onze ferry.  Sabrina vergaarde daarom alles snel bij elkaar. 

De overtocht verliep blijkbaar ook vlotter, want we deden er een half uur minder over dan tijdens de heenreis.  Er was wel veel (frisse) wind en minder zon, zodat we meer binnen zaten.  Het ontbijt was hetzelfde, maar het avondmaal was lekkerder dan de eerste keer.  Er waren andere keuzes die wij lekkerder vonden.

Even na 19 u. konden we van de ferry rijden en we hadden afgesproken op dezelfde plek te staan als precies drie weken eerder.  We moesten hiervoor slechts 3,5 km overbruggen.

Oh ja, in Malmö maakten we tussen de regen- en dondervlagen nog een mooie zonsondergang mee, een mooie afsluiter van Zweden.

Vandaag maalde ik 460 km over Duitse autostrades.  Leuk is anders, maar we stonden slechts één keer tien minuten stil.  Morgen moeten we nog 230 km overbruggen tot in Gentbrugge, waar we afspraken met onze (klein)dochter.  Vrijdagmorgen zijn we zonder hindernissen terug thuis.

     Fotomontage




Geen opmerkingen:

Een reactie posten