zondag 17 april 2022

Baardegem - Denderhoutem

In de boomgaard hadden we vannacht geen last van muziek of andere menselijke omgevingsgeluiden.  Sabrina verraste deze morgen met omelet met garnalen als ontbijt.  Welk vijfsterrenhotel biedt dit aan?  Er stonden ook nog twee eieren van chocolade op tafel, wat wil een mens nog meer op deze hoogdag van Pasen?
De fietstocht die ik had voorbereid bleek vlakbij onze locatie te liggen, ik moest enkel de start herprogrammeren.  We fietsten enkele kilometers in herhaling met onze tocht van eergisteren, maar dat was niet erg, het was zalig fietsen onder een staalblauwe hemel met weinig wind.  
Via camperstops had ik voor vandaag een nieuwe locatie vastgelegd en we komen zeker nog terug naar Denderhoutem.  We werden hartelijk ontvangen en we mochten onze nieuwe kampeerstoeltjes zonder problemen in het gras een plaatsje geven.  Maar ik genoot eerst van de laatste 40 km naar Roubaix.  Daarna genoten we beiden van de lentezon en ons e-boek.
Het weekend verliep anders dan gepland, maar uitstel blijkt geen afstel te zijn.  Voor morgen staat geen wandeling of fietstocht geprogrammeerd, maar als het weer meewil, doen we nog een bbc-tje morgenavond thuis. De hemel hoef je vaak niet ver te zoeken, positief zijn, kan ook positieve gevolgen hebben... 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten