donderdag 6 januari 2022

Begijnendijk

Fietsen rond Begijnendijk, zo heette onze fietstocht vandaag en het vat perfect onze dag samen.  We vertrokken rond half twaalf onder een schuchter winterzonnetje die niet zoveel warmte gaf, maar we waren blij om Lora te zien, het was een tijdje geleden.

We fietsen doorheen de donderdagmarkt van Begijnendijk om daarna gemeenten aan te doen zoals Betekom, Rotselaar, Wakkerzeel, Keerbergen en Grootlo.  Een deeltje van de route hadden we gisteren in omgekeerde richting verkend.

Iets over drie en vijftig kilometer later, waren we precies op tijd terug voor de koffie.  De rest van de namiddag werd er gelezen.  In de Okay, op vijf minuten wandelafstand, kocht ik nog twee flessen Vermouth, want mijn aperitief is op, zonder kan ik niet bloggen.  

Aangezien we vandaag ter plaatse blijven, konden de batterijen enkel opladen met het sprankeltje zonlicht.  Het zal wel lukken om de verwarming draaiende te houden tot morgen, maar we zullen geen gekke dingen mogen doen.

Morgen zakken we terug af naar de plantentuin van Meise, waar Arthur blijkbaar een betonnen boompje heeft gepland van vijf meter hoog.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten