donderdag 15 juli 2021

Camp Kamenec

Ik hou het opnieuw bij de naam van onze camping i.p.v. het dorpje waar we nu staan ergens in het Reuzengebergte, in het noorden van Tsjechië. De camping is heel eenvoudig - een gebogen stukje ijzerdraad in een oogje om de WC-deur te sluiten - maar wel proper en goedkoop: 300 kronen of 12 euro, all included.
We kozen voor deze camping omdat van hieruit wandeling 15 start uit onze gids van ANWB-actief. De wandeling is even spectaculair als doorheen de rotsformaties van Adrspach, maar minder toeristisch. Wij kwamen onderweg een tiental wandelaars tegen, dus dat klopt.  Wij stapten de viereneenhalf beschreven uren af in een half uur minder.  We waren trots op onszelf.  De toer was in elk geval een kolf naar onze hand.  Hopelijk spreken de foto's hieronder wat voor zich.
Bij het vertrek brak de zon door en bleef onze gezel gedurende de wandeling, maar met bijzonder aangename temperaturen.  Vreemd om met dit weer Radio 1 te volgen tijdens het wandelen en naar de rampberichten te luisteren bij ons.

Update: De douches zijn van een recentere datum en de beste van onze reis. Water kan ook deugd doen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten